Over onze chefs

Alex & Albert

Alex
Als klein ‘menke’ was ik altijd te vinden in de keuken. Ik hield niet zo van groente, maar een koteletje of een biefstuk dat vond ik heerlijk. Al jong leerde mijn vader mij om die biefstuk zelf te bakken. In 1990 kwam mijn collega Albert (Appie) ons team versterken, hij had al in vele keukens met de scepter gezwaaid, van hem heb ik veel dingen geleerd. Al vanaf 1987 ben ik werkzaam in ons familie bedrijf en zoals ‘pap’ mij geleerd heeft een biefstuk te bakken, bak ik ze nog steeds.

Albert
Ik was al vele jaren als kok werkzaam, van restaurant kok tot pannenkoeken bakker tot cateraar. In 1990 ben ik gaan solliciteren bij Restaurant ‘Feyenoord’. Mijn gesprek met Jo Smeets verliep aangenaam en gaf gelijk een goed gevoel, ik werd dan ook direct aangenomen. Nog steeds doe ik mijn werk met veel plezier en samen met collega Alex zetten we graag ons beste menu voor u op tafel.

Bekijk ons Restaurant Feyenoord

Maak kennis

met ons team

Ans Smeets – manager
In 1975 ben ik bij mijn ouders begonnen als afwashulp. Als snel ging ik werken in de bediening. In 1985 heb ik het bedrijf samen met mijn broer Jo overgenomen. In de loop van de jaren kwamen er steeds meer taken bij en ben ik het aanspreekpunt voor iedereen. Mijn mooiste taak blijft toch wel om onze gasten een gezellig en smakelijk verblijf te bezorgen in ons restaurant.

Marjo – gastvrouw
Mijn man, Jo, ging altijd nog even naar de zaak, een praatje maken met de gasten of even de dag doorspreken. Zijn passie voor het bedrijf heeft mij gemotiveerd om na zijn overlijden, verschillende jaren te werken in de keuken en daarna heb ik zijn taak in het restaurant overgenomen.

Angelique Smeets – gastvrouw
De horeca is bij mij met de paplepel erin gegoten. Ik ben al vele jaren in ons familiebedrijf werkzaam. Waar ze mij nodig hebben, ben ik te vinden. Nog altijd met veel plezier, daar komen onze gasten ook voor.